MVT staat voor kwaliteit en meedenken in oplossingen

Wanden, plafonds en vloeren
De grote diversiteit aan projecten, in zowel utiliteitsbouw als in woningbouw, is kenmerkend voor MVT. Het assortiment bestaat uit kamerscheidende wanden, woningscheidende wanden, plafonds en vloeren. De wanden onderscheiden zich door een optimale geluidsisolatie en brandwerendheid. Mede door het lage gewicht en de droge montage kunnen de wanden in korte tijd gemonteerd worden. De perfect geluidsisolerende plafonds en vloeren zijn geliefd bij veel verschillende sectoren in de binnenafbouw. Denk hierbij aan bedrijfspanden, nieuwbouw, instellingen, ziekenhuizen en scholen. Voor iedere klant wordt de best mogelijke oplossing geboden.

De wens van de klant staat voorop
Naast standaardplafonds kunnen ook chique plafonds geleverd worden. Door jaren van ervaring wordt met grote nauwkeurigheid werk op maat geleverd. MVT loopt voorop als het gaat om vernieuwingen in deze sector. Het assortiment plafonds bevat onder andere de Owa Cosmos 68N tegel. Deze tegel is vooral geschikt voor specifieke ruimten, zoals gymzalen en psychiatrische inrichtingen. Door het nieuwe systeem, waarbij een standaard plaat gecombineerd wordt met een stalen plaat, wordt de tegel optimaal op zijn plaats gehouden.

Service en kwaliteit
Om nog betere service en kwaliteit te kunnen leveren heeft MVT begin 2011 een start gemaakt met combinatiebouw, in samenwerking met Godde Afbouw. Het eerste project van deze combinatiebouw betreft het klooster in s’Heerenberg. Door de krachten te bundelen is het mogelijk grote projecten optimaal uit te voeren. Een voorbeeld daarvan is het Project De Dobbelman uit Nijmegen. Samen met hoofdaannemer Klokbouw BV is dit project verrezen tot een zeer verrassend nieuwbouwproject. Het sleutelwoord in dit project is variatie, wat mede door de flexibiliteit en betrouwbaarheid van MVT gerealiseerd is. Goede oplossingen bieden en gaan voor kwaliteit heeft ook in dit nieuwbouwproject zijn vruchten afgeworpen.